L’Aula d’Extensió Universitària es posa als fogons per escoltar Carme Ruscalleda

Aquest dimarts, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar es posa de vint-i-un botons per rebre una conferenciant molt especial. Visitarà l’Ateneu la xef i divulgadora Carme Ruscalleda. La cita, a les sis de la tarda. Cal recordar que l’entrada és gratuïta per als socis d’aquesta entitat de casa nostra que fomenta el coneixement, mentre que els no socis hauran d’abonar 5 euros.

L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar sempre aconsegueix, amb un gran èxit d’audiència, per cert, portar a Vilassar de Mar conferenciants de primer nivell que, amb un gran valor didàctic, exposen temes relacionats amb la cultura, la societat o l’economia.

Aquest dimarts arriba el torn de la reputadíssima xef Carme Ruscalleda que impartirà la xerrada La importància de la cuina en les nostres vides. La divulgadora gastronòmica explicarà com la carta del seu restaurant Sant Pau, en els seus inicis, era molt més senzilla de la que va acabar esdevenint més tard. Per a Ruscalleda, la tècnica i la complexitat culinàries van anar agafant protagonisme sense deixar de banda la màxima atenció i cura al producte que elaboraven a la cuina. Una matèria primera, destaca Ruscalleda, majoritàriament del Maresme.

Carme Ruscalleda va ser la primera cuinera catalana en obtenir tres estrelles Michelin. Al capdavant del seu restaurant de Sant Pol de Mar, que va arribar a obrir delegació al Japó, s’ha caracteritzat sempre per la cuina tradicional catalana en la qual, sempre, hi ha procurat donar un toc especial marca de la casa.