L’Aula d’Extensió Universitària afronta el tercer curs amb més salut que mai

Amb més de 250 socis i sòcies, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar afronta el seu tercer curs. Un curs que, com explica un dels membres de la junta de l’Aula, en Josep Labarta, ha de ser “el de la consolidació”. Aquest seguit de conferències, tallers i sortides encaminades a un públic adult amb ganes de seguir formant-se gaudeix de molt bona salut i encara la temporada 2019-2020 amb “molta il·lusió”.

Sorgida, ara fa tres anys, d’una proposta cuinada durant una de les setmanes de la Gent Gran de Vilassar de Mar, l’Aula d’Extensió Universitària és en plena forma. Nodreixen el nostre municipi de tallers, sortides i de conferències que afronten temes d’interès i que són impartides per conferenciants amb una alta capacitat comunicativa.

En Josep Labarta recorda la primera conferència del curs. Va ser el passat dimarts 8 d’octubre i es va dedicar a la figura de l’activista Teresa Rebull. La Sala Carrau, com apunta, plena de gom a gom. Per al proper 31 d’octubre, preparen una sortida per veure el cel estrellat de Prades i visitar la Cartoixa d’Scala Dei. Amb un èxit total d’inscripcions per assistir-hi.

A partir d’aquest dijous abordaran un dels seus tallers. Sis sessions per recordar la Guerra Civil. A més, Labarta ens anuncia una novetat. Els alumnes dels dos instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i el Pere Ribot, hi podran entrar de franc. És un tema que interessa als més joves.

En Josep Labarta explica que les conferències, recordem que se celebren els dimarts cada 15 dies, sempre tenen un espai per a una ONG. Han passat Metges sense fronteres i Pallassos Sense Fronteres. Per aquest curs, una ONG especial i diferent al que els alumnes de l’Aula estan acostumats: es parlarà de la problemàtica de la prostitució des de dins.

Si una conferència fa especial il.lusió a l’Aula és la del proper 10 de desembre emmarca en els actes de l’Any Almera amb sortida a Barcelona inclosa. Per a la darrera sessió de conferències, Labarta explica que estan treballant per portar al nostre municipi un convidat molt especial. El periodista Josep Maria Puyal.