L’Aula de Música celebra els seus primers 25 anys de vida amb molt bona salut

Un quart de segle a les seves esquenes ensenyant música i formant persones. Era un 15 d’octubre de 1994 quan l’Aula de Música de Vilassar arrencava. Oficialment la seva onomàstica la celebren el gener de 1995 que és quan van obrir portes. Meritxell Vinaixa sempre ha estat al capdavant d’aquesta escola i aprofita ara per fer balanç de tot el què han fet i de parlar-nos d’un futur ple d’esperança i reptes. Felicitats per aquests 25 anys de dedicació a Vilassar de Mar, omplint el nostre poble de música.

Meritxell Vinaixa ha estat al capdavant de l’Aula des del primer dia. Arrencava un projecte de la mà de la seva germana Lali Vinaixa i de l’Ajuntament del nostre municipi Amb un estat de salut òptim, Meritxell Vinaixa celebra l’èxit del projecte que arriba a moure més de 300 persones.

Per a ella, l’Aula de Música és una entitat que té un alt impacte social i cultural a Vilassar de Mar i creu que acabarà sent un servei municipal públic. Posant la vista enrere, Meritxell Vinaixa reconeix que està satisfeta de tot. I és que L’Aula de Música, per a la seva directora, és com un fill més.

Uns 25 anys en els quals, com explica la directora de l’Aula, també hi ha hagut moments durs. Recorda la retallada en la subvenció municipal de 2014. I, també, el moment actual en plena pandèmia de la Covid 19. Molts mesos amb la persiana baixada, amb ertes i amb molts menys alumnes. Moment de finançament complicat. Meritxell Vinaixa confessa que se li posa la pell de gallina quan, avui, matricula alumnes. Van tornant, poc a poc, diu.

Una gran feina des de l’Aula que gaudeix d’un excel·lent claustre de professors. Han passat moltíssim alumnes en aquests 25 anys per l’Aula. Amb una bandera prou coneguda. Judith Neddermann. A la Meritxell Vinaixa l’omple d’orgull quan es tanca el cercle. Quan antics alumnes esdevenen professors

L’Aula de Música té pendent la celebració, com es mereixen, de la festa dels seus primers 25 anys de vida. Havia d’haver estat el passat mes de juny, però la pandèmia obliga a retardar-ho. Si es pot ho celebraran a la Festa major de 2021. Seran 25 anys + 1.