L’Atzari s’ha adherit a la Xarxa Popular de Recollida d’Aliments del Maresme

El Casal Popular Atzari s’ha adherit a la Xarxa Popular de Recollida d’Aliments del Maresme, amb l’objectiu de recollir aliments i productes de primera necessitat que seran destinats a totes aquelles persones que amb motiu de la crisi del coronavirus han perdut la feina i no tenen ingressos econòmics.  S’hi pot col·laborant aportant oli, llet, productes làctics, galetes, fruita, verdura, pasta, arròs, farina, llegums, conserves, xampú, gel, compreses, sabó per a la rentadora, pasta de dents, productes de neteja, paper higiènic, paper de cuina, bolquers i pasta de dents. També es pot col·laborar econòmicament en aquesta inicitiva fent una aportació al compte corrent ES 04 3025  0025 2614  0000 7300. Una vintena de voluntaris d’Atzari estan participant en aquesta iniciativa, fan la recollida tots els dilluns de 5 a 7 de la tarda i els reparteixen entre les persones necessitades l’endemà. Luard Silvestre, membre d’Atzari i de la Xarxa, ha fet un balanç molt positiu de com han anat aquests primers d’aquesta campanya solidària i ha mostrat el seu agraïment a totes les persones i comerços  del poble que han fet donació d’aliments no periples i frescos i   de productes de primera necessitat.

Pel que fa a altres municipis del Baix Maresme, la Xarxa recull aliments també a Premià de Mar, en concret a L’Eixam, ubicat al carrer Torras i Bages 89 els dilluns de 10 del matí a 12 del migdia i els divendres de 5 a 7 de la tarda, i al Masnou, a La Mina, al carrer Sant Felip, 9, els dilluns de 6 a 8 del vespre i els divendres de 10 del matí a 2 de la tarda.

Per a més informació, cal contactar amb l’entitat, al seu email suportmutumaresme@protonmail.com o trucar al telèfon  622 82 61 99.