L’Ateneu Vilassanès ja és accessible i renova el seu aspecte

  •  

Interior Nou Ateneu [1280x768]L’Ateneu Vilassanès ha millorat la seva accessibilitat tant exterior com interior. Amb les obres que ha dut a terme l’Ajuntament s’han eliminat les barreres arquitectòniques d’accés a l’equipament des del carrer i també a la sala gran.

Pel que fa a l’arranjament exterior, s’ha eliminat el graó d’entrada des del carrer Sant Josep, que s’ha substituït per una rampa de petit desnivell que condueix directament a la porta d’accés al recinte. També s’ha pintat la façana i s’han eliminat les rajoles. A la part interior s’ha reformat el vestíbul que compta amb nou paviment i lluminàries. La zona dedicada a barra de bar i magatzem s’ha desmuntat i s’han fet uns lavabos adaptats per a minusvàlids. L’accés a la sala gran, que fins ara es feia a través d’escales, també s’ha fet accessible. Les escales de l’esquerra s’han substituït per una rampa que condueix directament a l’espai de butaques.
Les obres han estat subvencionades a través del programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

Leave a Reply