L’Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar ha participat a la Segona Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística, celebrada a Torrefarrera

Aquest passat cap de setmana ha finalitzat a Torrefarrera (Lleida) la Segona Fase de Base i Via Olimpica de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística, on han participat vuit gimnastes de l’Associació Gimnàstica Artística Vilassar de Mar: Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Georgina Meulenkamp, Laia Rabassa, Laia Boixet, Marina Roig i Adriana Laguna. Adriana Laguna va obtenir medalla de plata en la categoria de nivell 4 petites. AGAV felicita a totes elles per la seva gran actuació, ja que una vegada més van demostrar tot el que estan treballant durant aquesta temporada.

La Segona Fase de Copa Catalana de Gimnàstica Artística, que ha tingut lloc els dies 7, 8, 21 i 22 de març, ha estat organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, Fedac-Lleida, amb la col·laboració de la Generalitat, Esportcat, l’Ajuntament de Torrefarrera, el Consell Esportiu del Segrià i la Diputació de Lleida.