L’assistència pediàtrica als infants de Vilassar de Mar es reparteix en dos centres de Cabrera des del 5 d’octubre

L’assistència de pediatria als infants de Vilassar de Mar, desviada a Cabrera Mar per motius sanitaris des que es va iniciar la crisi del coronavirus, es reparteix des del 5 d’octubre entre el consultori ubicat al Pla de l’Avellà i el consultori nucli urbà, de Cabrera de Mar. Al Consultori Pla de l’Avellà, s’atendran les visites que estiguin relacionades amb símptomes o sospites de coronavirus. Al Consultori Nucli Urbà, es faran les revisions i vacunacions, sempre amb cita prèvia.

Consultori Pla de l’Avella (Rambla dels Vinyals, 20 – Cabrera de Mar) : per visites relacionades amb sospita COVID de dilluns a divendres de 8  del matí a 8 del vespre.

Consultori Nucli Urbà (Plaça Can Pau Ferrer, 1-3 – Cabrera de Mar) : revisions i vacunacions amb cita prèvia 93 759 78 36 els dimarts de 2 de la tarda a 8 del vespre i dimecrs i dijous de 8 del matí a 2 de la tarda.

Donada l’actual situació sanitària, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Vilassar de Mar (carrer Santa Maria, 59-79)  continuarà donant assistència només a adults, de dilluns a divendres, de les 8 del matí  a les 8 del vespre. Les urgències, però, seran ateses diàriament des de les 8 de la tarda a les 8 del matí.

Aquest sistema de funcionament es mantindrà vigent fins a nou avís de les autoritats sanitàries.