L’Assemblea Feminista celebra, aquest dissabte, el seu sisè aniversari, als jardins de Can Bisa

Aquest dissabte, des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda, amb vermut lila i sorpresa inclosa, l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar celebra als Jardins de Can Bisa la festa del seu sisè aniversari. Moment de balanç i per anunciar propers esdeveniments.Per parlar de tot plegat, la representant de l’entitat, Zenaida Serrano, va ser entrevistada aquest passat dijous al nostre magazín matinal.

No sempre hem d’anar pel món amb les ulleres liles posades, també ha d’haver-hi moments per a la celebració. Són paraules de Serrano. Explica que l’Assemblea Feminista es troba, ara mateix, en procés de reconstrucció i de recuperació. La pandèmia de la covid-19 els ha fet molt mal, com a moltes entitats. Ha explicat que, de mica en mica, van anant més persones tant a les assemblees com als actes que realitzen periòdicament.

Tenen un paper, ha dit, fonamental. Ha manifestat que se senten interpel·lades “perquè hi ha un retrocés general i en alguns aspectes, anant cap enrere”.  Ha subratllat que la lluita ha de seguir i ha fet una crida a les dones a participar en l’assemblea. També ha recordat que compten amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament.

Ja han passat, doncs, sis anys de feina. Tot va començar organitzant una manifestació del 8M a Vilassar de Mar. Han anat avançant i perfecte tàndem amb Viladona, ja que les dues entitats, ha manifestat, es complementen a la perfecció.

També ha recordat que aquest dissabte posaran a la venda bosses i mocadors confeccionats per les integrants de l’entitat.

Recordeu: aquest dissabte, a Can Bisa, a les 11 del matí, assemblea general de l’entitat Assemblea Feminista i a la 1 de la tarda, vermut lila. L’acte d’aquest dissabte és obert a tothom, tant a dones com a homes.