L’ascensor de l’estació de Renfe, costat mar, temporalment fora de servei

L’ascensor del carrer Sant Jaume, situat a l’estació de tren de Renfe, costat mar, romandrà fora de servei els pròxims dies per tal de solucionar definitivament els problemes que arrossega. L’ascensor, que havia estat objecte d’actes vandàlics, es va posar en marxa divendres passat amb una intervenció d’urgència per tal que els usuaris en poguessin fer ús, a l’espera de l’arribada dels recanvis definitius.

L’Ajuntament, però, ha decidit que no se’n faci més ús fins a l’arribada d’aquests recanvis i a la seva reparació definitiva, en comprovar que la solució provisional no és del tot segura per als usuaris. S’està treballant perquè la reparació es pugui fer al més aviat possible. L’Ajuntament ha demanat disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar.

Recordem que a Vilassar de Mar es pot accedir al passeig Marítim, sense necessitat de pujar o baixar escales, pel pas soterrani situat a la zona de la Xinesca, al costat de la Ronda Vilassar. També hi ha l’opció de passar pel soterrani del baixador de tren de l’estació de Vilassar de Mar – Cabrera de Mar, ja que, al costat muntanya, hi ha un ascensor en funcionament i, al costat mar, hi ha una rampa. També estan en funcionament els ascensors de la plaça Pau Vila, al costat de la Torre d’en Nadal.