L’As de Repiques ja escalfa motors

Dissabte 17 de maig de 2014, Vilassar de Mar tornarà a tremolar. És el dia assenyalat per a la celebració de la tercera edició del concurs-trobada de colles de percussió As de Repiques. A hores d’ara, ja s’ha consolidat com el més important de Catalunya d’aquestes característiques i els responsables de l’organització, els Ssstrèpits, ja parlen de 1.500 participants repartits en una 50ena de colles.

repiqueswebUri Soler, cap de colla dels Ssstrèpits, ja està concentrat amb la integrants d’aquest col·lectiu cultural per organitzar una trobada de primera categoria. Una reunió de percussionistes que aglutinarà tres cercaviles, un concurs, un sopar i un gran concert final a càrrec d’un grup que encara es manté en l’anonimat

A més, i seguint la proposta solidària de l’edició anterior, aquest 2014 l’As de Repiques tindrà un marcat accent solidari. Així, s’haurà de pagar una entrada simbòlica al concert que costarà entre tres i quatre quilos de menjar. Uri Soler explica que s’està acabant de fixar el preu que es destinarà a les famílies de Vilassar de Mar que més ho necessiten.

Amb el permís del concert i de la cercavila, el plat fort és el concurs. Una competició molt ben definida, amb una mecànica molt estructurada i en la qual el públic també hi podrà dir la seva.

Els Ssstrèpits no pendran part en el concurs, tot i que no descarten reservar-se per fer alguna actuació fora del certamen. Els actuals campions del concurs són Els Fills de la Flama de l’Hospitalet de Llobregat.