L’Arxiu Municipal incorpora 791 nous documents donats al llarg de 2020

En un any especialment complicat per a qualsevol mena d’intercanvi degut a la pandèmia del coronavirus, l’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar va tancar 2020 celebrant els 791 nous documents que ja té gràcies a la generositat de les 23 persones que, malgrat les circumstàncies, van voler fer una donació.

Es tracta de fotografíes  familiars, audiovisuals, documentació personal i familiar, cartells, programes i targes d’actes, documentació de partits polítics i propaganda electoral, publicacions locals, esqueles, recordatoris de Primera Comunió, fotos diverses i documentació variada relativa a Vilassar de Mar, que ja enriqueixen la història del nostre poble i l’Arxiu.

La major part dels documents (637, corresponents a 11 donacions) van ser donats en paper o altres formats. La minoria (154, corresponents a 12 donacions) va arribar en format digital. Tots estan ja a disposició del públic per a la seva consulta, que s’haurà de sol·licitar amb cita prèvia.

L’Arxiu agraeix la donació d’aquests documents a les persones que, de forma desinteressada, van decidir compartir-los amb tota la comunitat: a Joan Querol, Antoni Lloret, Pilar Palomino, Rosa M. Casanovas, M. Teresa Roig, Isabel Foix, Carme Gascó, Lidia Cantalapiedra, Vicenç Granell, Eduard Rabal, Ernest Ortoll, Josep Bernabeu, Concepció Ramon, Joan Ferrés, Òscar Martos, Lluís Beulas, Rosa Capilla, M. Lluïsa Collet, Jaume Ramon, Carme Ramon i Montserrat Orriols.

Per a demanar cita prèvia per a consultar l’Arxiu, cal trucar al 937 502 957 o enviar un correu a arxiumunicipal@vilassardemar.cat.