L’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar rep 31 donacions durant la primera meitat d’aquest any.

donació florimarDurant la primera meitat de l’any 2014 s’han rebut un total 1858 documents provinents de 31 donacions 14 de les quals són en format digital (84 documents) i 17 són de documentació en paper (1774 documents). Entre les donacions efectuades destaquen programes de les Festes de Barato, exemplars del Butlletí Municipal, programes i cartells de diferents actes fets a Vilassar de Mar, fotografies del Vilassar de Mar dels anys 1950 al 1970, una fotografia del 1898, programes de Festa Major, publicacions i d’altres documents de temàtiques variades referents al nostre municipi. Com a donació especial cal destacar la de FLORIMAR DEL MARESME, que tot i ser una empresa privada, han confiat la seva documentació a l’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar per a que facin la custòdia del seus fons documentals i assegurin a la seva pervivència i consulta. En la imatge, donació de FLORIMAR DEL MARESME.

Les persones, famílies, entitats o empreses que, de forma desinteressada, han cedit aquesta documentació a l’arxiu durant la primera meitat del 2014 han estat: M. Teresa Roig, Núria Bosch, Enriqueta Ramon, Montserrat Font, M. Lluïsa Collet, M. Teresa Sierra, Antònia Serra, Família Mateu Sacristán, Plataforma Vilassar de Mar Decideix, Jaume Alsina, Paquita Sellés, Mercè Sánchez, Josep Mas, Mina Vella, Joan Ramon, Rafel López, Famílies Trias Punsola i Del Clot Trias, Anna Trias, Florimar del Maresme, Jaume Ramon, Roberto Maza, M. Àngela Gil i Antoni Torrent

Des de l’arxiu es mostren molt agraïts per les donacions ja que, a més de nodrir el fons documental, permeten la construcció de la història del poble en tots els àmbits i passen a ser documents d’accés públic. Les consultes a l’arxiu es poden realitzar els dimarts i els dijous de 9 a 14 hores i també a hores convingudes per telèfon (937502957) o per correu electrònic: arxiumunicipal@vilassardemar.cat.