L’app VdM renova la seva imatge i es consolida com una eina cada vegada més utilitzada per la ciutadania

L’app VdM, l’aplicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, estrena aquest passat dimarts nova imatge modernitzant els seus continguts i adaptant-se als actuals colors corporatius del consistori. Així, el blau que ja llueix a l’escut de l’Ajuntament és des d’ara el color dominant a l’app que permet, entre d’altres coses, accedir a tota la informació que té a veure amb el consistori, reservar entrades per a les activitats i espectacles que organitzen les diferents regidories i informar d’incidències relacionades amb la via pública.

Activa des de 2014 i en creixement des de llavors, l’app VdM ha tingut molt bona acceptació entre la ciutadania de Vilassar de Mar durant aquests anys i actualment ja compta amb gairebé 10.000 usuaris (9.890), després que al 2021 se n’afegissin 3.838. La xifra suposa gairebé la meitat de la població de Vilassar de Mar i un rècord per a l’aplicació que, en el seu primer any de funcionament, va tenir 533 descàrregues. El 2020, l’any que més nous usuaris s’havien afegit fins ara, l’augment es va quedar en 1.280.

Pel que fa a les visites, l’app de l’Ajuntament va tenir-ne gairebé 400.000 l’any passat, amb un total d’1.519.838 continguts consultats pels usuaris. Els continguts més visitats al llarg de 2021 van ser els encabits en l’apartat Vilassar de Mar és Smart, els Destacats i les Notícies, seguits de la Festa Major.

En el seu vuitè any de funcionament, l’app VdM modernitza ara la seva imatge amb l’objectiu de consolidar-se com a una eina cada vegada més útil per a la ciutadania de Vilassar de Mar.

Les persones que encara no se l’hagin descarregat poder fer-ho a través dels següents enllaços:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mostrarium.adhoc.vilassardemar&hl=es

https://apps.apple.com/es/app/vdmapropa/id890455010