L’anunci de la campanya de la FCF “Zero insults a la grada” s’enregistra al camp de futbol Xevi Ramon

Foto: fcf.cat

Foto: fcf.cat

Amb l’etiqueta #zeroinsultsalagrada, la Federació Catalana de Futbol ha iniciat una campanya encaminada a eradicar les agressions verbals en els recintes esportius de casa nostra, siguin camps de futbol, siguin pavellons esportius.

El cap de setmana passat, l’anunci de la campanya es va gravar al camp municipal de futbol Xevi Ramon amb la presència de jugadors i jugadores de la Unió Esportiva Vilassar de Mar que, per un dia, van canviar les pilotes i les botes pels micròfons i les càmeres.

L’espot pretén mostrar, personalitzat en els joves jugadors blanc-i-vermells de casa nostra, el malestar que pateixen els nens i nenes quan juguen a futbol (o practiquen un esport) i escolten els insults.

A partir d’aquest cap de setmana s’enceta l’aplicació del nou protocol als camps catalans. Las prova pilot es farà a la categoria d’aleví preferent i els àrbitres podran aturar fins a tres vegades el partit si escolten insults o amenaces. També es posarà en pràctica una altra mesura per primer cop. En acabar el matx, jugadors, delegats i àrbitre es donaran la mà i es felicitaran al cercle central.
Seran els mateixos àrbitres els qui portin els cartells informatius, avisant de les noves mesures que prendran, i que es distribuiran a tots els centres esportius. El cartell verd serà específic pel futbol i el taronja, pel futbol sala.

Leave a Reply