L’ANC prepara el desplaçament en autocar cap a Estrasburg

Amb la voluntat d’omplir Estrasburg el proper 2 de juliol, l’ANC de Vilassar de Mar noliejarà un parell d’autocars. El viatge, que surt a un preu de 192 euros per persona (amb nit d’hotel inclosa), vol fer notar la presència de l’independentisme el dia en el qual es constitueixi el ple del Parlament Europeu, que té la seu en aquesta ciutat francesa i reivindicar, d’aquesta manera, els eurodiputats Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín.

Així doncs, les seccions locals de l’ANC de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Cabrils preparen aquest viatge en autocar per cobrir els prop de 1.200 kms que separen el nostre municipi d’Estrasburg. Els autocars aniran recollint els passatgers en els quatre pobles maresmencs per enfilar tot seguit cap aquesta ciutat francesa.

El viatge inclou una nit d’hotel al municipi de Colmar que és a uns 70 kms d’Estrasburg. Un tres estrelles, amb esmorzar inclòs. El preu, autocar i nit d’hotel, és de 192 euros. En cas de voler una habitació individual, el preu s’enfila una mica més: fins els 250 euros. Els autobusos sortiran el dilluns 1 de juliol, al volant de les sis de la tarda, i tornaran cap al Maresme el dimecres 3 de juliol havent esmorzat.

Una manifestació, la d’Estrasburg, que és organitzada pel Consell de la República de la qual en forma part l’ANC. També s’hi ha adherit altres plataformes com Junts x Catalunya, la Crida Nacional o Poble Lliure.

El ple de constitució de l’Eurocambra començarà a dos quarts de nou del matí. Es preveu una pausa sobre les 12 del migdia, moment en el qual es podria fer visible la protesta de l’independentisme català que, amb aquesta acció, busca reivindicar les figures dels eurodiputats Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín. Tot i això, no es descarta que la mobilització duri tot el dia o, si més no, tantes hores com estigui reunit el ple del Parlament Europeu.

Aquesta serà la tercera gran manifestació de l’independentisme fora de Catalunya després de la de Brussel·les del desembre de 2017 i la de Madrid del darrer mes de març.

Per a més informació sobre el desplaçament, es pot preguntar a la paradeta que tots els diumenge munta l’ANC de Vilassar de Mar al carrer de Sant Joan o trucar al telèfon 93 786 57 97. Pel que fa a les inscripcions cal enviar un correu electrònic a inscripcions@redlandsandwhale.com amb còpia de la transferència bancària, dades de contacte i el poble del qual sortireu cap a Estrasburg. El compte habilitat és el de Do it possible SL i cal posar com a concepte el nom complet. Per fer la transferència, ES10 2100 0384 3902 0058 5665.

Al marge de l’opció autocar, altres seccions locals de l’ANC estan organitzant vols xàrters. Una altra opció, és clar, és el cotxe particular.