L’ANC i el CDR conviden a escriure una carta als 9 polítics catalans empresonats

Aquest dimecres, a partir de les vuit del vespre, nova concentració a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. Organitzen l’Assemblea i el CDR del nostre municipi. L’objectiu de l’aplec és que Vilassar de Mar escrigui una carta conjunta als nou empresonats i fer-se-la arribar.

La voluntat de la reunió, que s’aplegarà sota el lema no esteu sols, pretén fer arribar als nous presos polítics catalans l’escalf del nostre municipi. L’objectiu, tant de l’Assemblea Nacional Catalana de Vilassar de Mar com del CDR local, és manifestar “que s’està més a prop que mai de les dones i homes que són a les presons madrilenyes”. Són, recordem-ho, Josep Rull, Jordi Turull, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart, Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Joaquim Forn, Dolors Bassa i Raul Romeva.

Per tant, aquest dimecres es presentarà l’esborrany d’una carta oberta als nou empresonats i tothom qui ho vulgui hi podrà afegir frases, missatges d’ànim, dibuixos i tot el que se’ls vulgui fer arribar. En l’esborrany de la carta se’ls explicarà als nous empresonats el reguitzell d’actes que s’han fet a Vilassar de Mar des que van entrar en els diferents centres penitenciaris madrilenys. La carta estarà disponible en diferents establiments comercials de Vilassar de Mar, a partir d’aquest dijous, per tal que la pugui signar tothom qui ho vulgui. L’objectiu és arribar al miler de firmes.

L’acte d’aquest dimecres inclourà una cançó interpretada per tots els assistents i es farà un homenatge també al raper mallorquí Valtonyc a qui l’Audiència Nacional li ha donat 10 dies per entrar a presó acusat d’apologia del terrorisme i injúries greus a la corona per uns temes seus.

Tant l’ANC com el CDR convoquen aquests actes de suport tots els dies 2 i 16 de cada més coincidint amb les dates en les quals van ser empresonats per ordre del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.