L’ANC homenatjarà les víctimes de l’atemptat del 17-A en un acte a Lledoners

L’ANC (Assemblea Nacional Catalana) homenatjarà les víctimes dels atemptats del 17-A en un acte propi que organitza davant del centre penitenciari de Lledoners, on es troben empresonats els  exconsellers de la Generalitat Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull,  el mateix divendres 17 d’agost a dos quarts de set de la tarda. L’ANC ha explicat que durant l’acte també retrà homenatge als cossos d’emergències, als bombers i als Mossos d’Esquadra. L’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, i intervindran la presidenta d’ANC Elisenda Paluzie; el vicepresident d’Omnium Cultural Marcel Mauri, el president de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) Josep Maria Cervera i Laura Masvidal, parella del conseller Quim Forn, en representació d’ACDC (Associació Catalana pels Drets Civils).

Pel que fa a ANC de Vilassar de Mar, assistiran a aquest acte i han convocat a tots els vilassarencs i vilassarenques que hi vulguin anar a Lledoners, a que divendres surtin tots plegats amb els seus vehicles a les 5 de la tarda al davant del camp de futbol municipal Xavi Ramon. També es demana a tots aquells conductors que tinguin places lliures al seu vehicle, a que comparteixin cotxe amb aquelles persones que no en tinguin i vulguin assistir a l’homenatge.

D’altra banda, l’ANC ha comunicat que no assistirà als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost que es faran divendres 17 d’agost al matí a Barcelona. Elisenda Paluzie ha reiterat que entitat no pendrà part en actes que comptin amb la presència del rei d’Espanya, Felip VIè.