L’ANC de Vilassar de Mar se suma a la manifestació independentista de dissabte a Perpinyà

L’independentisme vol aplegar mig milió de persones a la Catalunya Nord aquest dissabte. Per tal de sumar-se a la gran convocatòria, l’ANC de Vilassar de Mar col.labora en el desplaçament fins a Perpinyà. Des del nostre municipi, es proposen dues opcions: sortir des de Mataró en autocar o bé integrar-se en una xarxa de cotxes compartits que sortirà des de la piscina Municipal.

L’independentisme prepara una gran manifestació per aquest dissabte. Un dels motius és agrair el suport de la gent de la Catalunya Nord durant el referèndum de l’1 d’octubre. L’altre és que el 10 de novembre és la Diada de la Catalunya Nord. Se sumaran a la marxa que organitzen col·lectius locals com el Casal Jaume I de Perpinyà per recordar els tràgics successos derivats de la signatura del Tractat dels Pirineus de 1659, que va suposar l’annexió de les comarques catalanes del Rosselló i la Cerdanya per part de França. La Catalunya Nord va tenir un paper clau en l’organització de l’1-O, per haver aportat el magatzem des d’on es van distribuir les urnes al Principat i per haver imprès paperetes el cap de setmana previ al referèndum.

Propostes des de Vilassar de Mar

La gran manifestació és farà, a partir de les 16:00 de la tarda a la plaça de Catalunya de Perpinyà, dues hores després se celebrarà un acte polític al Castellet i la jornada clourà amb un concert. L’ANC proposa dues opcions per assistir a la trobada de Perpinyà. La primera, és en autocar des de Mataró. La sortida és prevista a tres quarts de 10 del matí des de la rotonda de la Laia l’Arquera per tornar a les 10 de la nit. El preu del bitllet és de 15 euros i es pot comprar a la Copisteria del carrer Narcís Monturiol.

També es pot entrar en la xarxa que s’ha muntat per compartir cotxe. La sortida, en aquest cas, és a les 10 del matí des del pàrking de la Piscina Municipal de Vilassar de Mar. L’assemblea recorda el seu correu electrònic vilassardemar@assemblea.cat