L’ANC de Vilassar de Mar organitza el Sopar Groc

El dissabte 12 de maig, l’Assemblea Nacional Catalana de Vilassar de Mar organitza el Sopar Groc a l’escola Els Alocs. S’iniciarà a les 8 del vespre i espera recaptar prop de 3.000€ per a l’Associació Catalana pels Drets Civils. Els diners que es recaptin se sumaran els més de 2.000€ que ja ha recaptat l’ANC per a aquesta entitat.

L’acte s’iniciarà a les 8 del vespre amb uns parlaments. Es comptarà amb la presència de Joaquim Arnau, Tresorer de l’Assemblea Nacional Catalana i de Marina Morera, coordinadora d’Accions Territorials i membre del Comitè Permanent d’ANC. Des de l’organització han explicat que “també es comptarà amb la presència de dos familiars de presos polítics i exiliats que faran petits parlaments en el moment de començar el sopar, entre les 20h i les 21h, i representants de diferents partits polítics”.

A les 9 començarà el sopar pròpiament dit, totes les viandes i les begudes que se serviran seran del color groc. Un cop acabat, hi haurà les actuacions musicals de Mestres d’aixa i Alocs & Roll i de Sam i la Banda del Repte. L’acte serà possible gràcies a la col•laboració desinteressada de més d’una quarentena d’ empreses i comerços de Vilassar de Mar, dels grups musicals que intervindran i d’un gran nombre de persones voluntàries.

Els tiquets es poden comprar al preu der 30 euros La Copisteria i Llibreria Index. De moment s’han venut 120 tiquets i encara en queden 50 a la venda. També hi haurà una taula zero amb l’objectiu que les persones que no puguin anar al sopar puguin col·laborar-hi fent la seva aportació econòmica.