Les càmeres de l’Amo del Poble visiten Vilassar de Mar

Aquest cap de setmana, les tradicions, els edificis històrics, les persones i els llocs d’interès de Vilassar de Mar han estat filmats per l’equip de 8tv que prepara el programa diari l’Amo del Poble. Un format en el qual la periodista Elisabet Carnicé i l’actor Tony Corvillo, visiten diferents pobles de la nostra geografia per presentar els trets més singulars.

Divendres passat i durant tot el cap de setmana, l’equip ha visitat els museus municipals de Vilassar de Mar, ha fet una ruta modernista, ha estat al Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, ha xerrat amb l’Agrícola de Vilassar de Mar i s’ha capbussat en el passat mariner dels nostre municipi. També s’han acostat a diferents comerços de casa nostra, s’han apropat a les nostres tradicions i s’han entrevistat amb els músics Enric i Judit Neddermann.

L’Amo del Poble és una bona eina per a la difusió i promoció dels pobles que visita. El programa, d’uns 25 minuts de durada, començarà a emetre’s per la cadena privada catalana a finals de febrer. El capítol dedicat a Vilassar de Mar encara no té data d’emissió.