L’alumna de l’INS Vilatzara Marina Masferrer participarà al certamen “Jóvenes investigadores”

L’alumna de segon de batxillerat de l’institut Vilatzara de Vilassar de Mar al curs 2014/2015 Marina Masferrer ha estat seleccionada per a participar a l’edició d’enguany del certamen “Jóvenes investigadores”, que tindrà lloc a la localitat andalusa de Mollina (Màlaga), des de dilluns 28 de setembre al divendres 2 d’octubre.
Masferrer hi participarà amb el seu treball titulat “Realitat Augmentada al Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) Aplicació de les noves tecnologies a la col·lecció d’Art Figuratiu Contemporani del segle XXI al Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) de Barcelona”.

“Estic molt il·lusionada de poder participar al certamen, ja que no pensava que el meu treball arribés a aquest nivell”

Processed with VSCOcam with g3 preset

Es tracta d’un certamen on es seleccionen els 40 millors treballs d’investigació, abans dels estudis universitaris, de tot Espanya.
El certamen està organitzat per l’Institut de la Joventut del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Direcció General de Política Universitària del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports amb la col·laboració del Consell Superior d’Investigacions Científiques, la universitat de Màlaga i la Politècnica de Madrid, la Reïal Societat Espanyola de Física, la Societat Científica Informàtica d’Espanya i d’altres entitats com la ONCE i la Fundació REPSOL.

El treball de Masferrer ja va rebre el premi especial “Arts i Lletres” a la passada ExporecercaJove, celebrada el passat mes de març, i es va presentar a la IV Jornada de Realitat Augmentada que va tenir lloc a Saragossa el mes des de maig.

Més informació
Pàgina web del treball
Canal Youtube
Vídeo entrevista

Leave a Reply