L’alcaldessa Laura Martínez subratlla que els ajuntaments són i han de ser un punt de referència en les polítiques igualitàries

Aquest divendres hem entrevistat, dins de l’espai “Crònica” a l’alcaldessa de la nostra localitat, Laura Martínez, amb motiu del Dia de la Dona.

Per primera vegada al nostre municipi, una alcaldessa és al capdavant del nostre consistori.

Martínez Portell ha destacat que les dones “som el 50% del talent de la societat” i ha afegit que, aquest divendres, “és un dia tant per celebrar com per reivindicar”.

Ha insistit, entre altres qüestions, en què l’educació “ha de ser i és” la base per aconseguir “entre tots i totes” una societat més igualitària, més justa i sense cap mena de violència vers les dones.

En aquest sentit, ha assegurat que “s’han fet molts avenços però no hem d’abaixar la guàrdia”. Per exemple, ha citat les generacions de nois més joves que, segons ella, “no tenen consciència plena” del que es reivindica en un dia com avui.

Abans de marxar dels nostres estudis, l’alcaldessa ha recordat que els ajuntaments i, especialment el de Vilassar de Mar, “són i han de ser un punt de referència en les polítiques igualitàries perquè són l’administració pública més propera a ciutadans i ciutadanes”.

Escolta l’entrevista aquí: