L’alcalde Joaquim Ferrer, conseller nacional de CDC del Maresme

Dilluns passat va tenir lloc a Premià de Mar l’assemblea comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al Maresme, que va renovar la confiança dipositada l’any passat en Xavier Badia, que continuarà com a president. Badia ha revalidat el suport de la militància, amb 218 vots a favor i 32 en contra, i continuarà al capdavant del partit per donar suport a les 30 agrupacions locals perquè es facin amb la confiança de la ciutadania.  Durant l’assemblea també es va triar el vuit consellers nacionals de CDC del Maresme, entre els quals es troba Joaquim Ferrer, l’alcalde de Vilassar de Mar, amb el 9’49 % dels vots.

Els altres 7 consellers elegits per la nostra comarca són: Miquel Buch (Premià de Mar), amb el 12,11% dels vots,  Joan Carles Garcia (Tordera) amb l’ 11,50%, Manel Rodriguez (Premià de Dalt) amb el  10,71%, Susanna Romero (Sant Vicenç de Montalt) amb el  10,10%,  Enric Creus (Pineda de Mar) amb el 8,80 %, Joan Mora (Mataró) amb el  7,58% i Joaquim Fernàndez (Mataró), amb el 7,40% dels vots.
Badia va explicar que la nova executiva, de la qual encara no s’han fet públics els noms, continuarà la feina iniciada l’any passat per guanyar-se la confiança de la ciutadania als 30 pobles del Maresme. El president ratificat explica que el partit també treballarà des del Maresme pel projecte de la Casa Gran, que pretén obrir CDC a la societat.

Leave a Reply