L’alcalde i part del govern han visitat les obres del nou centre Mossèn Galbany

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, van visitar aquest passat dijous 1 d’octubre les obres que convertiran el centre social Mossèn Josep Maria Galbany en un ampli espai polivalent al servei de la vila. Acompanyat per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Núria Arasa, i el regidor d’Urbanisme, Àngel Font, l’alcalde va rebre les explicacions tècniques de l’arquitecte de l’Ajuntament responsable de l’obra i de la representant de l’empresa encarregada d’executar aquesta actuació.

 “Amb la nova Sala Galbany recuperem per ampliar un nou espai que posarem a disposició dels ciutadans i les entitats i així donarem sortida a la demanda d’espais municipals on poder fer activitat cultural i associativa”

Damià Del Clot, després de visitar les obres, que encaren ja la seva fase final.

Situat al carrer Sant Roc, el local va ser adquirit per l’Ajuntament l’any 2018. Aquesta compra va incloure també el local que durant anys havia estat la seu de l’antiga Caixa Laietana, situat just al costat.

L’adquisició va permetre sumar 189 m2 als dos espais que ja tenia el centre i donar vida a un nou centre de 414,15 m2 amb doble accés: pel carrer Sant Roc i pel carrer Escultor Monjo.

Així, el nou centre Mossen Josep Maria Galbany, que ha guanyat en lluminositat i eficiència energètica, disposarà de diverses sales -s’afegeixen cinc de noves-, de més serveis i de capacitat per donar resposta a diversos usos, entre ells, els de les entitats socials de la vila.

El pressupost d’actuació d’aquesta ampliació i renovació és de 245.196,31 euros (IVA inclòs) i està cofinançada entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.