L’alcalde ha recollit el Segell Infoparticipa, amb què ha estat guardonat el web de l’Ajuntament

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, va recollir el passat dilluns 10 de maig a la tarda  el Segell Infoparticipa, un distintiu que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar compleix amb 48 dels 52 indicadors que certifiquen la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, el que representa el 92,31% de l’assoliment del total dels indicadors. 

L’acte va ser retransmès al canal de Youtube de la Universitat Autònoma de Barcelona:

https://youtu.be/ESydCv8rpWs

Enguany, els han pujat de 48 a 52 i giren al voltant de cinc grans temes: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Jordi Acero, regidor de Comunicació i Noves Tecnologia,  ha explicat que des del govern estan molt contents de mantenir aquest segell que premia la transparència i la qualitat de la informació que es dona des de l’Ajuntament i ha destacat que s’ha aconseguit  “amb aquesta puntuació tant alta tot i que en aquesta ocasió s’han valorat més paràmetres que en l’ocasió anterior”.  Ha afegit que pel govern aquest guardó té encara més valor pel context difícil en què ens trobem, marcat pel covid-19, i ha ressaltat que els treballadors de l’àrea “han fet una feina extraordinària, treballant des de les seves cases  des de l’endemà mateix del confinament i mantenint el servei a les persones”