L’alcalde de Vilassar de Mar participarà demà a la cerimònia del ‘Covenant of Mayors’ a Brussel•les

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, forma part de la delegació de 47 alcaldes i alcaldesses de municipis catalans que juntament amb el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el diputat de Medi Ambient, Joan Antoni Baron, participaran demà a la cerimònia del ‘Covenant of Mayors’ (Pacte d’Alcaldes i alcaldesses) contra el canvi climàtic, que tindrà lloc al Parlament Europeu de Brussel•les.

La cerimònia estarà dividida en cinc sessions, la primera de les quals comptarà amb una benvinguda per part del President del Parlament Europeu. També hi haurà una intervenció del president del Govern espanyol i del president de la Comissió Europea. Cap a 2/4 de 3 de la tarda s’ha previst la foto de família de tots els signants del Pacte (aproximadament un miler de municipis europeus) i l’acte de signatura d’adhesió.

Cal Recordar que Vilassar de Mar va aprovar per Ple l’adhesió a aquest Pacte, una iniciativa de la Unió Europea contra el canvi climàtic i a favor de l’estalvi i l’eficiència energètica. Amb la signatura del Pacte, Vilassar de Mar es compromet a rebaixar les emissions de CO2 en un 20% abans de l’any 2020.

Leave a Reply