L’alcalde, Damià del Clot, ha estat entrevistat a “Parlant de tot”

Aquest dijous 15 d’octubre al matí , l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ha estat entrevistat per Jaume Cabot en el magazine matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot. Ha estat una entrevista intensa, dura en ocasions, i en la qual a Del Clot l’hem abordat per un munt de qüestions, algunes de les quals han generat força polèmica al nostre municipi. Amb ell hem repassat, des de les noves mesures en la lluita contra la covid 19 dictaminades per la Generalitat de Catalunya per aplanar la corba del coronavirus, fins a les obres del Passeig Marítim.

Damià del Clot ha explicat que passem per moments complexos, per culpa de la pandèmia, que fan que aquest 2020 hagi estat el més complicat des de que és alcalde.

Ha recordat que la pandèmia ha afectat drets i llibertats de les persones, però que cal pensar que la salut de les persones està en joc

Admet l’alcalde de Vilassar de Mar que s’han pres decisions complicades. El Comitè de Crisi durant la pandèmia ha tingut una prioritat: la salut de les persones i una enorme vocació de servei públic

Ha explicat que es van prendre mesures complicades i decisions que afectaven els drets fonamentals. També ha recordat el cas de la Festa Major que es va haver de celebrar de manera virtual.

Ara, tindrem el Nadal al damunt. La Cavalcada de Vilassar de Mar, per exemple, encara és en l’aire. Ha manifestat que s’haurà de veure com avança la situació de la corba de contagis

Damià del Clot també ha sortit al pas de les crítiques que deien que estava amagat. Ell, assegura, és un home de carrer i de places. On si, ha confessat, ha limitat la seva activitat és a les xarxes socials, on, ha explicat, ha rebut molts insults.

També se l’ha preguntat per l’oposició. Per a Del Clot, l’oposició fent una feina dura, responsable i també lleial.

L’alcalde de Vilasar de Mar , que aquest diumenge passat a les set de la tarda es va reunir amb la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, creu que l’oci nocturn i el sector de la cultura estan patint excessivament les conseqüències de la covid 19.

Finalment, també s’ha referit a les obres que l’Ajuntament està realitzant al Passeig Marítim i que han generat malestar a l’oposició i una recollida de signatures, per demanar la seva aturada. Del Clot ha defensat aquestes obres i ha explicat que “estan basades en criteris tècnics molt definits”.

Del Clot creu que Vilassar de Mar és i ha de seguir essent una Vila Florida i ha manifestat que aquest 2020 està sent l’any més complicat de tota la democràcia.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí