L’alcalde cessa 5 regidors del govern

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, ha destituït als cinc regidors del govern que des de fa uns mesos van mostrar la seva disconformitat amb que ell liderés la nova llista electoral de CiU. Ferrer, en un comunicat i en una entrevista a Vilassar Ràdio, ha explicat que la decisió l’ha pres “davant la iniciativa que han fet pública els citats regidors de presentar-se a les pròximes eleccions amb partit propi”.

Els regidors cessats són el primer tinent d’alcalde i regidor d’Espais Públics i Medi Ambient, Joan Roca Lleonart (UDC), el regidor de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies, Laureà Folch (CDC), el tercer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Territori i Habitatge, Desi Camino (UDC); el regidor de Festes Populars i Joventut, Jordi Tapias (independent) i la regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran, Núria Arasa (independent). Joan Roca, en representació dels regidors destituïts, ha explicat en una entrevista a Vilassar Ràdio que no tenen intenció de lliurar l’acta de regidor. Roca també ha volgut ressaltar que estan en desacord amb les formes en què se’ls ha comunicat la destitució -els destituïts van rebre dissabte al matí de la mà de la Policia Local la notificació del decret de la seva destitució– i ha subratllat que no és cert que a hores d’ara hagin formalitzat cap partit polític per presentar-se a les properes eleccions municipals.

El govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per tant, es queda en situació de minoria, amb quatre regidors, per afrontar la resta de legislatura. Les carteres que fins ara ocupaven els regidors cessats queden distribuïdes de la següent manera: Josep Solà assumeix la d’Espais Públics i Medi ambient, Territori, Habitatge, Mobilitat i Seguretat Ciutadana; Paquita González les de Festes Populars i Joventut i des d’alcaldia s’assumeixen les de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies així com Serveis Socials, Família i Gent Gran.