L’Ajuntament lliura material esportiu a les escoles

Només falta per complimentar el lliurament al Vaixell Burriac perquè l’Ajuntament de Vilassar de Mar està pendent que els entreguin els tamborins que hi destinaran. I és que des de la setmana passada, la  Regidora de Promoció de la Salut, Núria Arasa, va començar amb el lliurament de material esportiu a les cinc escoles d’educació infantil i primària del municipi per la seva implicació en la caminada de la Setmana de la Salut 2018 malgrat que, finalment, i per culpa de la pluja, no es va poder realitzar.

A l’escola Pérez Sala es van lliurar 20 pilotes de vòlei i a la Presentació, 10 pals de marxa nòrdica. Divendres passat es va obsequiar l’Escola del Mar amb lots de cordes de saltar i pales i pilotes de tennis-taula i els Alocs van rebre de mans de la regidora javelines, raquetes de bàdminton i discs d’hoquei. En breu, l’escola Vaixell Burriac rebrà un lot de tamborins, un joc de pilota amb una pala que recorda l’instrument musical del qual n’agafa el nom, i que rebran tant bon punt el consistori els tingui.

En total, des de l’Ajuntament s’ha destinat una partida de 1.200 €, que s’ha repartit entre les cinc escoles. Cal assenyalar que els propis centres han escollit els materials esportius volien.