L’Ajuntament lliura la recaptació del CD solidari “Sona Vilassar” al Casal de Curació

Aquest passat dimecres 6 de febrer, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i la regidora de Serveis Socials, Núria Arasa, van lliurar a la directora del Casal de Curació, Núria Pol, els diners recollits, a data de 31 de desembre de 2018, amb la venda del disc solidari “Sona Vilassar”, un total de 2.450 €. El CD “Sona Vilassar” es va presentar durant la Festa Major de Sant Joan del 2018. Els beneficis del disc, al preu de 10 € cada CD, van destinats al Casal de Curació, fundació sense ànim de lucre que porta a terme una activitat assistencial sociosanitària al poble amb serveis de llarga i mitja estada, a més d’hospital i centre de dia.

Des del Casal, la seva directora, ha agraït a l’Ajuntament la iniciativa i ha donat les gràcies a totes les persones que l’han comprat. Núria Pol ha explicat que dedicaran els diners a algun estudi o programa relacionat amb les persones del centre de dia, principalment malalts amb deteriorament cognitiu.

“Sona Vilassar” compta amb 10 cançons dels següents artistes i grups interpretant cançons dedicades a Vilassar de Mar: Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”; Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”; Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada), Pele Macleod amb “Vora el Mar”, Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”; El Veïnat amb “A cremar”; Joan Barranca amb “10 d’octubre”; Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar” i Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”.

El CD segueix a la venda i es pot aconseguir a la llibreria Índex al preu de 10 €.