L’Ajuntament facilita tiquets gratuïts als comerços per a l’aparcament del Mercat Municipal

 

Amb la finalitat de facilitar les compres al municipi, especialment durant les dates nadalenques, l’Ajuntament proporciona tiquets d’aparcament gratuïts als comerços locals que així ho vulguin perquè els reparteixin entre la seva clientela. Els tiquets permetran estacionar a l’aparcament del Mercat Municipal, de forma gratuïta, durant una hora.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Consum, adreça aquesta campanya als comerços de Vilassar de Mar per tal que puguin repartir aquests tiquets entre la seva clientela per a l’aparcament del Mercat Municipal, situat al carrer Picasso amb l’avinguda Montevideo i que gestiona la Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA. Aquesta acció es fa amb l’objectiu de fomentar les compres en els establiments del poble i dinamitzar el comerç local.

Per fer-ho possible, es donaran 20 tiquets gratuïts d’una hora d’aparcament (no acumulables) als comerços interessats. Els establiments associats a Vilassar Comerç hauran de posar-se en contacte amb l’entitat enviant un correu electrònic a: info@vilassarcomerciants.cat. En aquest cas, serà Vilassar Comerç qui gestioni l’entrega dels tiquets.

La resta d’establiments i botigues no associades a Vilassar Comerç, per fer les peticions, es poden dirigir al correu electrònic: lopeztm@vilassardemar.cat. Una vegada gestionada la petició, podran passar a recollir el tiquets per Can Bisa. L’horari de recollida serà els dimarts, dimecres i dijous de 10 a 14 h.

Un cop adquirits els 20 primers tiquets gratuïts, si hi ha botigues o establiments no associats interessats en la compra d’aquests vals descompte s’hauran de dirigir directament a la SA municipal a través del correu: promocions.urbanes@vilassardemar.cat. En el cas d’establiments associats a Vilassar Comerç es dirigiran directament a l’entitat.

La compra de vals descompte per part dels comerços interessats (una vegada esgotats els 20 tiquets gratuïts), per un període d’1 hora, estaran subjectes a una rebaixa del 40% de descompte sobre la tarifa vigent.

Cal recordar que una vegada es disposi dels tiquets, aquests han de portar el segell de l’establiment per tal que siguin vàlids.