L’Ajuntament fa una nova crida a no abaixar la guàrdia davant de la covid-19

La situació epidemiològica de Vilassar de Mar ha empitjorat significativament les dues últimes setmanes.  La xifra del risc de rebrot  és, a hores d’ara, de 591 punts (recordem que es considera descontrolat a partir de 200 punts) . La taxa de positivitat fins ahir era de 7’95 %(recordem que es considera descontrolat a partir del 5%).

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha tornat de nou a fer una crida a la responsabilitat de tothom, demanant que tota la ciutadania no abaixi en cap moment la guàrdia davant la pandèmia del coronavirus i que segueixi les mesures de protecció: ús correcte de la mascareta, manteniment de distància física entre persona i persona,rentat freqüent de mans, reducció de les trobades socials i ventilació de la vivenda on residim. El consistori subratlla que depén de tota la població que la situació pugui millorar.  

El Departament de Salut de la Generalitat dóna com a xifra des de l’inici de la pandèmia fins a aquest passat dijous 21 de gener un total de 877 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica des de l’inici de la pandèmia (15  més que fins el passat dimecres)

Els pacients ingressats fins aquest passat dijous passat són 12 (1 menys que fins al passat dimecres).

Des de l’inici de la pandèmia fins aquest passat dijous la xifra de pacients ingressats a la UCI és de 631 (10 més que fins el passat dimecres).

Les defuncions per covid 19 des de l’inici de la pandèmia fins ahir són 42 (la mateixa xifra que fins al passat dimecres).

El Departament dóna com a xifra de risc de rebrot fins a aquest passat dijous és 591, quan fins al dimecres era 562.

La xifra de vacunats de la primera dosi contra la covid 19 fins ahir, segons el Departament de Salut, és de 438. No hi ha cap vacunat encara de la segona dosi contra la covid 19.

Més informació en aquest enllaç