L’Ajuntament edita una guia per a la tria de jocs i joguines no sexistes

 

Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, la Regidoria d’Igualtat ha publicat una guia de joguines no sexistes adreçada a les famílies del municipi per sensibilitzar sobre el paper que tenen les joguines en l’educació dels infants. Amb el lema “Encasellant joguines et perds el joc”, la guia pretén donar idees per tal de fomentar un consum responsable i no sexista, fer reflexionar a l’hora d’escollir les compres, fomentar el pensament crític que permeti evitar la pressió de la publicitat, així com eliminar els estereotips que fomenten la desigualtat de gènere.

A més de recomanacions, a la part final, la guia recull una selecció de botigues on les famílies poden trobar un ampli ventall de joguines no sexistes, no bèl·liques, educatives i cooperatives, que fomentin el treball en equip i el desenvolupament de les habilitats socials en infants.

La guia es trobarà en suport paper en diferents dependències municipals (Biblioteca Municipal, Tucutuc, Ajuntament, Can Bisa i Espai Galbany), i es farà arribar a les famílies a través de les Ampes i escoles en format digital. Precisament, en format digital, ja la podeu consultar al web municipal.