L’Ajuntament demana prudència davant la sortida del toc de queda

El govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la pròrroga de les mesures de contenció de la covid-19 del 20 al 27 d’agost. Vilassar de Mar surt de la llista de municipis afectats pel toc de queda, que finalment amb la resolució del TSJC ha quedat reduïda a un total de 19 municipis, els de més de 5.000 habitants que tenen una incidència per sobre dels 250 casos per cada 100.000 habitants.

Tot i això, des de l’Ajuntament de la nostra localitat es recorda que si alguna cosa ens ha ensenyat la pandèmia és que és molt fàcil pujar els casos covid i molt difícil baixar-los i per tant, es demana a la població prudència i seguir les mesures vigents, entre elles la limitació de les trobades socials a un màxim de 10 persones, la prohibició de consum d’aliments i begudes en grup al carrer i la limitació de l’horari de la restauració fins a les 00.30 hores.

Des del consistori es reitera la crida a la responsabilitat ciutadana per contenir la propagació de la pandèmia i es recorda:

  • L’ús de la mascareta a l’aire lliure és obligatori a l’exterior quan no es pugui mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre persones i recomanable quan s’hagin mantingut conductes que poden implicar risc de contagi. 
  • La quarantena és obligatòria per als positius i per als contactes estrets sense pauta completa de vacunació per evitar l’expansió de la covid-19. Donar els contactes estrets perquè es pugui fer seguiment de la pandèmia és una responsabilitat ciutadana en benefici de tota la comunitat. 
  • Consulta totes les mesures vigents al següent enllaç del web de la Generalitat