L’Ajuntament demana la màxima prudència a la ciutadania en relació al moment actual en què ens trobem davant de la pandèmia

Després de l’anunci del Govern de la Generalitat que no avancem de fase el dilluns 7 de desembre, l’Ajuntament de Vilassar de Mar insisteix, en un comunicat de premsa, en demanar la màxima prudència a la ciutadania en la seva activitat de les properes setmanes.

L’augment dels indicadors de covid-19 registrats en el últims dies argumentat per la Generalitat per a prendre aquesta decisió es dona també a Vilassar de Mar, tot i que el nostre poble es mantingui per sota del 5% en la taxa de positivitat per coronavirus.

En el comunicat, el govern explica que és una dada positiva tenint en compte el context, però insuficient per a flexibilitzar les mesures preses en les últimes setmanes per a continuar combatent la pandèmia de la covid-19.

Per aquest motiu i pensant en el pont que tenim per endavant i en les festes de Nadal que tenim a tocar, es recorda la necessitat de respectar el toc de queda nocturn, el confinament municipal dels caps de setmana i la prohibició de fer reunions amb més de sis persones dins de la pròpia bombolla de convivència (el grup que comparteix habitualment el mateix espai), així com d’ajuntar-se amb persones d’altres bombolles.

En el comunicat es subratlla que aquesta és una lluita col·lectiva i que l’Ajuntament confia que la seva ciutadania mantindrà la responsabilitat i la solidaritat per a guanyar-la.