L’Ajuntament decreta serveis mínims en motiu de la vaga de dijous

Aquest dijous, la Intersindical CSC convoca a una aturada de país coincidint amb l’inici del judici als polítics catalans empresonats que es fa, al Tribunal Suprem, des del passat 12 de febrer. A Vilassar de Mar hi haurà una concentració, a partir de les 10 del matí, a la plaça de l’Ajuntament. El consistori del nostre municipi ha decretat serveis mínims.

El sindicat convocant creu que la vaga de demà serà massiva ja que tenen el suport, diuen, de més de 50 organitzacions, de diferents partits polítics (PDeCat, ERC o la CUP) i de desenes de diferents comitès de suport. L’aturada, recorden, és per reivindicar que, sense drets; no hi ha llibertat. La jornada de demà acabarà amb una gran manifestació a Barcelona que començarà a les 6 de la tarda als Jardinets de Gràcia i que acabarà a la confluència del Passeig de Gràcia amb Gran Via. També hi ha mobilitzacions a les altres capitals catalanes.

Al migdia, s’haurà fet una altra manifestació. Aquest cop, però, amb el suport de diferents sindicats estudiantils i, també, de la comunitat universitària. A Vilassar de Mar, recordem, hi ha convocada una concentració a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 10 del matí. I és que una de les consignes de la intersindical CSC per al dia de demà és descentralitzar al màxim la jornada.