L’Ajuntament de Vilassar de Mar tanca els accessos urbans a la riera d’en Cintet per abocament d’aigües residuals

img_8104L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha informat que, arrel de l’episodi de pluges torrencials del passat 12 d’octubre i davant l’abocament d’aigües residuals a la riera d’en Cintet, ha decidit tancar els accessos urbans a la riera i a la part de la platja situada a la seva desembocadura. Es prohibeix el bany i accedir a la riera com a espai d’esbarjo.

Els serveis tècnics municipals han detectat que l’abocament té l’origen al Torrent de can Roldós, dins del terme municipal de Cabrils, on hi ha diferents punts del col•lector trencats.

En un inici des de Vilassar de Mar es va intentar reconduir les aigües a través del clavegueram però l’augment del cabal detectat en aquests últims dies no ho ha permès. Avui l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha enviat un requeriment a l’ACA, al Consell Comarcal del Maresme i a l’Ajuntament de Cabrils, perquè en l’exercici de les seves competències, actuïn per a la seva reparació immediata. L’Ajuntament està buscant sistemes perquè l’aigua no arribi al mar.