L’Ajuntament de Vilassar de Mar proporcionarà aigua amb larvicida a les floristeries per combatre el mosquit tigre

La flor natural no és incompatible amb el mosquit tigre sempre i quan es prenguin les mesures adequades. Aquest és el missatge que volen transmetre les floristes del poble, que gràcies a una iniciativa de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, utilitzaran aigua tractada amb larvicida en l’elaboració dels rams de flors. 

Ja fa uns mesos que la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar va posar en marxa l’experiència de posar a disposició dels usuaris del cementiri municipal uns bidons d’aigua tractada amb larvicida per evitar la proliferació del mosquit tigre que es reprodueix en l’aigua estancada. Ara, amplia aquesta mesura a les floristeries del poble que han acollit de bon grat la iniciativa i que utilitzaran aquesta aigua, que els proporcionarà l’Ajuntament, per elaborar els seus rams de flor natural. El larvicida impedeix que les larves del mosquit tigre es puguin desenvolupar i no afecta la vida de les flors. La mesura arriba a temps per la Diada de Tots Sants, i permet portar flor natural al cementiri amb la seguretat que l’aigua que porti el ram no contribuirà a la proliferació del mosquit tigre.

Al cementiri, a més del bidó amb aigua tractada, l’Ajuntament també posarà un altre amb sorra per tal que les persones que facin servir flor seca o artificial posin sorra als gerros per tal que quan plogui aquests recipients no acumulin aigua.

Leave a Reply