Obert el termini per participar al concurs de decoració de carrers per Festa Major organitzat per l’Ajuntament de Vilassar de Mar

ajvdmLa Regidoria de Festes Populars de l’Ajuntament de Vilassar de Mar convoca un nou concurs de decoració de carrers amb motiu de la Festa Major de Sant Joan amb l’objectiu d’implicar i promoure la participació dels veïns i veïnes en la festa. Els carrers o places s’hauran d’engalanar seguint el tema “Vilassar de Mar indià” ja que enguany la Festa Major es renova i es vertebrarà i ambientarà en l’època dels indians.

Les persones que vulguin participar, associacions de veïns o grups de veïns d’un carrer o plaça, poden inscriure’s al concurs del 15 al 30 d’abril enviant un correu electrònic a vinesqj@vilassardemar.cat amb les dades de contacte i el tram del carrer que guarniran. Un jurat, format per representants de l’Ajuntament, del comerç local i de persones independents, serà l’encarregat de valorar l’originalitat i l’atractiu de la decoració del carrer. El premi, al millor carrer guarnit, consistirà en un trofeu i es lliurarà el 25 de juny, durant el transcurs de la Festa Major.

BASES DEL CONCURS DE DECORACIÓ DE CARRERS DE FESTA MAJOR 2013
VILASSAR DE MAR INDIÀ

Destinataris
-Associacions de veïns i grups informals de veïns d’un carrer o plaça.

Tema
-Vilassar de Mar indià.

Materials
-La decoració de places i carrers es realitzarà, preferentment, amb materials que no originin despesa ni requereixin cap instal•lació de llum addicional. En cap cas, no tindrà afectació sobre la circulació viària ni sobre les activitats festives.

Inscripcions
-El període d’inscripcions serà del 15 al 30 d’abril.
-Les inscripcions es formalitzaran al correu electrònic vinesqj@vilassardemar.cat i caldrà indicar el nom del carrer, el tram decorat, nom i cognoms de la persona de contacte, adreça, telèfon i correu electrònic. Els carrers participants i inscrits dins de període apareixeran al programa d’actes de la Festa Major identificats per a facilitar-ne la visita.

Jurat
-El jurat estarà compost per representants de l’Ajuntament, del comerç local i de persones independents que s’encarregaran de valorar l’originalitat i l’atractiu de la decoració del carrer.
-El jurat visitarà els carrers participants en el decurs de la Festa Major i podrà prendre fotografies, que restaran propietat de l’Ajuntament,que en podrà fer l’ús que consideri oportú, citant sempre el nom del carrer.
-El jurat podrà declarar el premi com a desert.

Premi
-Hi haurà un únic premi al millor carrer guarnit, que consistirà en un trofeu.
-El premi es lliurarà el dimarts 25 de juny, a les 19.30 h, al mateix carrer guanyador.

Altres
-Qualsevol imprevist serà resolt de manera inapel•lable pel jurat.
-El fet de concursar implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Organitzat per:
Regidoria de Festes Populars de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.