L’Ajuntament contracta 30 persones amb un nou pla d’ocupació

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha contractat 30 persones que estaven a l’atur per donar suport en diferents àrees de la brigada municipal durant 4 mesos a jornada completa.

La contractació d’aquestes 30 persones ha estat possible gràcies a la subvenció de 224.133,71 € atorgada per la Diputació de Barcelona mitjançant el Programa complementari de foment de l’ocupació local, i que serà destinada íntegrament a la contractació d’aquests treballadors. En la selecció d’aquestes persones s’han tingut en compte criteris com l’experiència laboral, el temps d’inscripció al SOC, els ingressos i la situació personal de cada candidat.

Dimecres va ser el primer dia de feina d’aquests nous treballadors i es va fer una presentació a la nau de la brigada municipal amb la presència de l’alcalde, el regidor de Recursos Humans i el d’Espais Públics. Per al regidor d’Espais Públics, Joan Roca, “gràcies a aquests plans d’ocupació que venen de la Diputació hem pogut fer la contractació d’aquests treballadors que ens ajudaran molt en temes de jardineria, petits manteniments, pintura, fusteria, etc”.

El darrer pla d’ocupació que es va posar en marxa per part de l’Ajuntament es va dur a terme al mes de juny del 2014 oferint un total de 10 llocs de treball, 8 a la brigada i 2 agents cívics. Amb aquestes iniciatives, l’Ajuntament vol fomentar l’ocupació local i contribuir a pal·liar temporalment la situació social i econòmica de les persones contractades.