L’Ajuntament condemna el nou atac contra el mural contra la violència masclista

Aquest passat dimarts 18 de maig us explicàvem des de l’informatiu “Crònica” que el mural contra la violència masclista ubicat a l’avinguda Escultor Monjo de Vilassar de Mar havia aparegut totalment emblanquinat després de patir un nou acte vandàlic contra l’obra reivindicativa. L’Ajuntament del nostre municipi, a través de les seves xarxes socials, lamenta i condemna la nova agressió masclista i anima vilassarencs i vilassarenques a compartir fotografies del mural original en els seus perfils.

El mural del 25 N, el mural que denuncia la violència vers les dones ja havia estat guixat el passat 12 de maig.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar considera que la nova agressió és una mostra més de l’odi envers les dones que encara existeix, diu, entre els sectors més retrògrads de la nostra societat.

Asseguren, des del consistori, que des de l’autocura i la sororitat, a Vilassar de Mar continuarem lluitant contra el masclisme i treballant per la igualtat. És per això que demanen que, per un Vilassar de Mar i un món on les dones siguin lliures de decidir, actuar i sentir, tothom comparteixi a xarxes socials i facis virals les fotos del mural del 25N tal i com el va pintar l’artista gironina Marta Bellvehí al novembre de 2019.