L’Ajuntament cedeix obres del Museu Municipal per a les exposicions de celebració dels 150 anys de Ca l’Antiga, a Teià

L’espai d’art Ca l’Antiga, de Teià, commemora els 150 anys de la seva construcció amb un programa anual d’exposicions que portarà a Teià 250 obres cedides per diverses institucions públiques i privades del Maresme. Des de Vilassar de Mar es cedeixen en préstec un total de nou obres del fons patrimonial del Museu Municipal que es podran veure en les diferents exposicions que es duran a terme al llarg de l’any.

A la primera, “L’entorn natural, el Maresme, el mar, la muntanya”, del 25 de febrer al 27 de març, es poden veure les obres Sinbiontekume urdina (cria de simbionte azul), de Txaro Marañon; Peix, d’Enric Monjo; Banc de peixos, d’Enric Pla Montferrer i una maqueta de fusta del llaüt Sant Ramon.

A la segona, “L’entorn humà, evolució històrica de l’activitat humana”, de l’1 al 31 de juliol, es podran veure dues aquarel·les amb el mateix títol Escenes de platja, de Maria Freser.

A la tercera, “L’entorn cultural i artístic i el patrimoni arquitectònic”, del 9 de setembre al 9 d’octubre, es podran veure les obres Cap de cavall, d’Enric Monjo; Tres Llops, d’Enric Monjo i Exvot, de Carme Rovira.

La visita a Ca l’Antiga és gratuïta, cada dissabte d’11 a 17 h i diumenges d’11 a 14 h. Tota la informació relacionada amb el programa del 150è aniversari, en aquest enllaç