L’AGAV, campió de Catalunya al campionat de clubs celebrat a Salt

unnamed (10)L’AGAV (Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar) es va alçar amb la medalla d’or al campionat de Catalunya de clubs que es va celebrar el passat cap de setmana a Salt, on també es va disputar el Trofeu Tardor per aparells.
Les components de l’equip vilassarenc eren Noa Mañà, Maia Impellitieri, Alexia Sentias i Adriana Laguna van fer un magnífic paper davant de totes les seves rivals i van guanyar vàries medalles .
En el trofeu per aparells cal destacar:
A l’aparell de barra, medalla de bronze per la Noa Mañà en la seva categoria de N1, medalla d’or per les dues gimnastes Maia Impellitieri i Adriana Laguna en les seves respectives categories de N2p i N4p, i medalla de bronze per a la gimnasta Alexia Sentias.
A l’aparell de terra, medalla de plata per a la gimnasta Maia Impellitieri.
A l’aparell de salt, medalla de bronze per a la gimnasta Alexia Sentias a N3p, i medalla de plata per l’Adriana Laguna a N4p.
A l’aparell de paral•leles, les gimnastes Maia Impellitieri i Alexia Sentias es van proclamar amb la medalla d’or en les seves respectives categories N2p i N3p, i la gimnasta Adriana Laguna va obtenir la medalla de plata en la seva categoria N4p.

unnamed (9)

Leave a Reply