L’AFA de l’Escola del Mar organitza Market and Music

 

Els i les alumnes de sisè de l’Escola del Mar ja ho tenen tot a punt per celebrar el viatge de fi de curs. Un viatge que s’ha nodrit de moltes activitats pensades per a recaptar fons. Quan encara ressona l’èxit del passatge del terror, aquest diumenge, d’11 a 2 de la tarda, arriba el Market and Music.

No serà la darrera activitat, però, de l’AFA d’aquest centre escolar. Anuncien noves propostes de cara a Sant Jordi i barrinen un campionat esportiu de futbol i bàsquet i una festa de final de curs.

Han passat mesos, però Vilassar de Mar encara recorda el túnel del terror que van fer, per la Castanyada, des de l’Escola del Mar per començar a recaptar diners per al viatge. Ivan Aldea, el portaveu de l’AFA d’aquest centre,  ha fet un balanç molt positiu de l’activitat. Ha afegit que hi ha gent que els ha aturat pel carrer explicant-los que s’ho van passar molt bé.

Segurament esperonats per l’èxit, preparen el Market and Music per aquest diumenge, just després de la Caminada de la Dona.Una de les mares de l’AFA es va oferir a cantar, ja que és una bona manera d’atraure la gent i van estar encantats amb aquesta proposta. El repertori musical que farà la Carme serà dels 80s i dels 90s: cançons d’ U2, Bonnie Tyler,Tracy Chapman, Tina Turner…)

També hi haurà parades on es vendran manualitats i objectes de segona mà.

Aldea recorda que, des de l’AFA, i fruit de les seves reunions periòdiques, tenen més activitats previstes.  L’objectiu és que cap nen o nena es quedi sense poder fer el viatge de fi de curs a casa, per motius econòmics.