L’advocat Pepe Fajula parlarà de Justícia en una xerrada-col·loqui

L’ANC i el CDR de Vilassar de Mar han decidit canviar els habituals actes simbòlics en reconeixement dels presos polítics catalans i apostar per dotar-los de més contingut. Així, aquest divendres 25 de gener, a partir de les 2/4 de 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau, l’advocat Pepe Fajula impartirà una xerrada-col.loqui sota el lema Parlem de Justícia. L’acte s’havia de celebrar el passat 20 de gener però es va ajornar a aquest divendres.

I és que ens trobem en un moment en el qual els judicis als polítics empresonats estan a punt de començar i Fajula aportarà llum a la situació. Pepe Fajula és un advocat especialista en dret penal i econòmic i va saltar a la fama mediàtica quan va preparar una querella contra el jutge Pablo Llarena del Tribunal Suprem. Per a ell, la democràcia espanyola “queda tocada després del procés”, diu, i recalca que la “opinió pública europea està sobtada per l’actitud del govern i la justícia espanyoles davant el procés”.

Tant l’ANC com el CDR seguiran amb la seva planificació d’actes. Mentre duri el fred, s’apostarà per reunions al migdia i, si és possible, el tercer diumenge de mes. Davant el gir que pot suposar l’inici del judici, des de l’ANC i el CDR s’assegura que se seguirà l’actualitat política i judicial  i que estaran a punt per si la situació requereix noves mobilitzacions.