L’actriu vilassarenca Carla Griñó torna al Teatre Eòlia amb “Déjà Vu”

Què en pot sortir d’una peça teatral inspirada per la lorquiana “Casa de Bernarda Alba”, passada pel clown, i amb un tarannà tan esbojarrat que podem arribar a partir per una possible invasió escandinava? Doncs des d’aquest dijous fins al 21 d’abril ho podem descobrir el Teatre Eòlia de Barcelona. La vilassarenca Carla Griñó és una de les actrius. Dona vida a una de les 10 germanes, completament boges, segons ha dit ella mateixa, que trobarem dalt de l’escenari protagonitzant aquesta obra. Plenes de vida, plenes d’il·lusió han arribat al nostre matinal, el “Parlant de Tot”. I hem parlat en plural perquè Griñó ha vingut escortada per dues actrius més de l’obra, Irene Muros i Mònica Balcells. Són tres de les 10 germanes que interpreten “Déjà Vu”.

Arrenquen aquest dijous amb una interpretació esbojarrada i molt física. Barreja entre el clàssic amb el clown. 10 personalitats que viuen tancades en una casa, segrestades  en un dol mental sense mesura: dictadura, esclavatge, repressió, resiliència, invasions escandinaves i altres plagues bíbliques. Només una criatura, la Bruna, té la clau per enderrocar aquest espai psicodramàtic i revoluciona les seves vides, però, mentre no arriba la nena del seu forçat exili, aquesta Mare reviu cada dia l’abandó del seu nadó, a ritme de fanfàrries balcàniques.

Haurem de patir per aquesta invasió escandinava? Amb un missatge que farà pensar i que, segurament, haurem de veure més d’alguna vegada per copsar tots els detalls.

Volen jugar amb la dicotomia de fer riure i tocar la fibra dels espectadors i espectadores. L’obra és intensitat pura tota l’estona, foc.

Inspirades en un Lorca i en la seva obra “La casa de Bernarda Alba”. De la ràbia continguda a la mel i la sang, una combinació que va ser un catalitzador per a totes les actrius.

Mel i sang, segons la cultura sèrbia, indica que tot el que fem, ho hem de fer al 100%. I aquesta és la marca de la casa de les protagonistes del “Déjà Vu”. Molt còmodes se senten al teatre Eòlia de Barcelona que els permet expressar el seu art. Se segueixen formant, malgrat que han acabat els estudis reglats, i, de fet, ja tenen un altre projecte al cap. Ens han avançat que anirà d’aliens, d’extraterrestres

El Teatre Eòlia està ubicat  al número 23 del carrer de Bailèn, a Barcelona. El telèfon de contacte de l’Eòlia és 93 319 23 97.