L’actor vilassarenc Quim Llisorgas participa a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir”

L’Hèctor és un nou personatge que ha entrat, amb força, en la novela·la “Com si fos ahir” que emet TV3 cada migdia, després del Telenotícies. L’actor vilassarenc Quim Llisorgas dóna vida a aquest personatge que té una discapacitat funcional. L’actor de casa nostra ens explica que ha d’estudiar molt i es mostra molt satisfet dels missatges que rep felicitant-lo per la seva interpretació. Ben aviat, ens avança, reprendrà un projecte personal que li fa molta il·lusió: un documental sobre la seva vida per remarcar que, malgrat les diversitats funcionals, tothom pot assolir els seus somnis.

Quim Llisorgas assegura que està molt content pel seu paper en aquesta sèrie, sobretot, per la seva evolució personal com artista. Pedrera Pastorets. Va començar al món del teatre participant als Pastorets quan feia sisè de primària.

Llisorgas ens detalla quin és el seu paper a la novel·la de les tardes de TV3: fa de germà de parella de l’Ivan.

Jornades d’intensa feina. Estudis de guió, amb dues setmanes de diferència, i resoldre dubtes que se li poden plantejar a l’hora de posar-se en la pell de l’Hèctor. Enfeinat, però feliç.

Llisorgas ens confessa que encara no signa autògrafs, però que rep molts missatges d’escalf i de felicitació a les xarxes per la seva feina, pel personatge que representa a la sèrie. Això l’encoratja a seguir endavant.

Ara, l’actor vilassarenc està molt il·lusionat amb el seu nou projecte. Un documental sobre la seva vida, que va haver d’aturar durant el primer confinament, i que té por objectiu demostrar que tothom pot aconseguir els seus somnis malgrat les diversitats funcionals que es puguin tenir.

Seguirem de ben a prop les evolucions de l’Hèctor a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir”.