L’actor vilassarenc Quim Llisorgas enllesteix una obra de teatre sobre la seva vida

L’actor vilassarenc Quimitus Llisorgas ha visitat l’espai “Parlant de tot”, presentat i produït per Jaume Cabot. Està com un nen amb sabates noves. I és que, per fi, ha pogut engegar els motors d’un projecte que porta molt temps gestant. I està a punt de parir-lo. Una obra de teatre, esquitxada d’humor i de vivències personals, sobre la seva vida. Que li parlin de superacions….

Se li gira feina. Té la gran sort que el teatre, el món escènic és el seu hobby. Per tant, i després de cinc anys i amb la pandèmia pel mig que ho va aturar tot, es posa de cara a la feina. Prepara, amb tota la il·lusió del món, una obra de teatre sobre la seva vida. El títol, encara per decidir.La voluntat és estrenar-la abans de final d’any. Primer, a Vilassar de Mar, confessa Llisorgas. Aquesta és la seva il·lusió. 27 anys de vivències personals, de superar límits…. esquitxat, és clar, amb el seu bon humor. Made in Quimitus Llisorgas.

Ha avançat que seran tres personatges dalt de l’escenari: ell farà d’ell i, és clar, la figura de la seva mare també hi serà representada. Ha subratllat que La seva mare és una persona clau en la seva vida i sense ella no hauria arribat on ha arribat.

També hi haurà un músic, un compositor a l’escenari. Serà en Lluís Cartes. L’obra és produïda per la seva companyia que es diu “7 de juny”, en honor al dia en el qual van començar a posar el projecte en negre sobre blanc.

Llisorgas posa la mirada enrere i es mostra molt agraït a la professora que va tenir a l’Escola del Mar que li va obrir els ulls i li va fer descobrir tot un món: el del teatre. Ha explicat que cada setmana estan duent a terme els assatjos.

A en Quimitus Llisorgas, a més, forjat en teatre amateur de la companyia vilassarenca La Tropa Teatre, el pots veure, tots els migdies, a TV3 on dona vida a l’Hèctor en la sèrie de sobretaula “Com si fos ahir”