L’actor vilassarenc David Solans, nominat als premis Gaudí com a millor actor i als premis CEC com a actor revelació per la seva partipació a “Fill de Caín”

Aquest diumenge 2 de febrer s’atorguen els premis Gaudí del cinema català i l’actor vilassarenc David Solans està nominat a la categoria de millor actor per la pel·lículaFill de Caín”.

hijo_de_cain_19Solans opta a l’estatueta del cinema català al costat de grans actors de l’escena com ara els consagrats Eduard Fernández, José Sacristán i Javier Cámara. La gala serà retransmesa per TV3 de 21:50 a 23:55 hores i serà presentada per el músic Àngel Llàcer i “ Fill de Caín” opta a les vuit estatuetes de més prestigi.

El film narra la història de ‘Nico’ un jove de caràcter peculiar, intel.ligència brutal i obsessionat pels escacs. Els seus pares es mostren preocupats per la complexa relació que manté amb ells i contracten un psicòleg infantil que ajudarà a esbrinar quins són els motius que el porten a sentir tanta hostilitat vers el seu pare.

Solans també ha estat nominat com a actor revelació als premis CEC, atorgats pel Círculo de Escritores Cinematográficos, que seran lliurats dilluns 3 de febrer.

Solans va ser fa anys col·laborador de Vilassar Ràdio, on realitzava setmanalment l’espai “Chupito d’humor”.