La xarxa Wi-Fi ja arriba a la Xinesca

La regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar continua el desplegament de la xarxa sense fils (Wi-Fi) al municipi. Aquesta xarxa permet interconnectar les diferents seus municipals, alhora que permet connectar-se a Internet des de diferents punts de la població.

Aquest mes de desembre, coincidint amb la instal•lació del Smartpoint, el punt d’informació digital, arriba també al barri de la Xinesca.

Cal recordar que l’àmbit de cobertura de la xarxa també abasta la plaça de l’Ajuntament, la zona de l’Escola Nàutica, al carrer Santa Eulàlia, la del camp de futbol municipal Xevi Ramon,  la de la plaça Picasso, davant de la plaça Ventura Gassol, la plaça Carles Trias, al barri del Barato, la biblioteca municipal Ernest Lluch i el pavelló municipal Paco Martín.

Podeu trobar més informació sobre la xarxa Wi-Fi municipal des de l’adreça http://www.vilassardemar.cat/lajuntament/accio-de-govern/comenca-la-instalb7lacio-de-la-xarxa-sense-fils-wi o bé des d’aquesta aplicació basada en Google Maps.

Leave a Reply